Actorul nord-irlandez Liam Neeson a dat o probă pentru rolul Moş Crăciun (Kris Kringle), difuzată la ediţia de vineri a ”The Late Show with Stephen Colbert”, iar rezultatul a fost terifiant, scrie The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liam Neeson a recitat versurile melodiei “Santa Claus Is Coming To Town”, ducând telespectatorii cu gândul la rolul său Bryan Millis din franciza ”Taken”.

Liam Neeson, născut pe 7 iunie 1952, în Ballymena, comitatul Antrim, Irlanda de Nord. Este actor de teatru şi film, cunoscut pentru roluri din pelicule ca ”Lista lui Schindler” (1993), pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, ”Michael Collins” (1996), ”Kinsey” (2004) şi ”Batman Begins” (2006). Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur şi o dată la premiile BAFTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.