Liam Gallagher, Disclosure DJ set, Kaiser Chiefs şi Kovacs sunt primii artişti internaţionali confirmaţi pentru prima ediţie a Fall in Love Festival, care va avea loc între 31 august – 1 septembrie, la Palatul Mogoşoaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artiştilor din Marea Britanie şi Olanda li se alătură câteva nume româneşti - Şuie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak şi Firma.

Abonamentele, acces general, au fost puse în vânzare în reţeaua Bilete.ro, la preţul de 129 de lei la care se adaugă taxe, transmit organizatorii, ALive.

Pe parcursul celor două zile, pe lângă concerte, în cadrul festivalului vor fi organizate jocuri şi sesiuni de dans, vor fi amplasate instalaţii de artă şi multimedia şi amenajate spaţii de relaxare.

Liam Gallagher (William John Paul) va concerta acum pentru prima dată în România. El a devenit cunoscut la nivel internaţional ca solist al trupei britanice Oasis. 

După destrămarea grupului Oasis, în 2009, Liam Gallagher a fondat Beady Eye, care a fost activ până în 2014. A început apoi cariera solo, susţinând concerte la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale, precum Rock am Ring, Pinkpop, EXIT şi Lollapalooza (SUA).

Primul său album solo, „As You Were”, lansat în 2017, s-a dovedit un succes, ajungând în primele poziţii ale topului de gen din Marea Britanie.

Cântăreaţa olandeză Sharon Kovacs, considerată una dintre cele mai puternice voci de blues şi soul ale scenei moderne, va concerta, de asemenea, în premieră în România.

Disclosure (Marea Britanie) este una dintre revelaţiile scenei internaţionale de muzică electronică. Duo-ul a fost fondat în 2010 de fraţii Guy şi Howard Lawrence.

Trupa indie rock Kaiser Chiefs (Marea Britanie) a fost fondată în 2000. A lansat până în prezent şase albume de studio şi a concertat de mai multe ori în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.