Compania Lego, cel mai mare producător de jucării din lume, a prezentat, luni, un model inedit al oraşului Rio de Janeiro, realizat din aproape 1 milion de cărămizi miniaturale din plastic, cu ocazia Jocurilor Olimpice 2016, care vor debuta pe 5 august, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modelul miniatural al oraşului brazilian este cel mai mare realizat vreodată pentru America Latină de grupul Lego. El a fost construit de 50 de pasionaţi ai jocului Lego, care au avut nevoie de 2.500 de ore de muncă pentru a asambla oraşul miniatural, pe parcursul unui an, a dezvăluit Paul Chrzan, coordonatorul proiectului.

”Trei ţări diferite au fost implicate în crearea tuturor acestor elemente care pot fi văzute aici”, a spus Paul Chrzan, cu ocazia prezentării structurii din cărămizi din plastic colorat.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Am creat 25 locuri istorice din Rio - toate sunt vizibile aici”, a adăugat Paul Chrzan, unul dintre cei 40 de specialişti din lume care deţin titlul de maestru constructor Lego.

Oraşul miniatural conţine cercurile olimpice, stadioane şi zone istorice din Rio de Janeiro, toate fiind realizate cu aproape 1 milion de cărămizi miniaturale din plastic. 

Întreaga structură a fost realizată din aproximativ 953.000 de piese Lego.

Lego, în parteneriat cu guvernul danez, a creat acest model special pentru a-l oferi municipalităţii din Rio de Janeiro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.