Cineastul american Lee Daniels, nominalizat de două ori la premiile Oscar pentru „Precious” (2009), se află în discuţii pentru a regiza un film despre cântăreaţa jazz Billie Holiday.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniels, producător şi regizor al „Precious”, negociază preluarea proiectului despre artista americană scris de Suzan Lori-Parks, premiată cu Pulitzer pentru „Topdog/Underdog” (2001).

Producători vor fi Joe Roth şi Jeff Kirshenbaum, potrivit The Hollywood Reporter.

Cântăreaţa şi compozitoarea Andra Day ar putea juca rolul principal, iar Lakeith Stanfield este luat în considerare pentru rolul principal masculin.

Dacă acest proiect va fi realizat el nu va fi primul despre Holiday. Muzica ei a fost folosită în zeci de filme, iar viaţa ei a fost subiectul mai multor lungmetraje. Unul dintre ele este „Lady Sings the Blues” (1972), cu Diana Ross şi Billy Dee Williams.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.