Actorii Laura Dern, Jeff Goldblum şi Sam Neill vor reveni în lumea dinozaurilor, în „Jurassic World 3”, care va fi produs de Steven Spielberg şi Colin Trevorrow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei, care au jucat în primul „Jurassic Park” (1993), îşi vor relua personajele în al treilea capitol „Jurassic World” realizat de Universal Pictures şi Amblin Entertainment, scrie Variety. 

Dern va fi Dr. Ellie Sattler, Neill îl va portretiza pe Dr. Alan Grant şi Goldblum va reveni ca Dr. Ian Malcolm.

Colin Trevorrow va fi din nou regizor, iar Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard vor face parte din distribuţie.

Steven Spielberg şi Trevorrow vor fi producători executivi, în timp ce Frank Marshall şi Pat Crowley vor fi producători.

Emily Carmichael („Pacific Rim: Uprising”) a scris scenariul „Jurassic World 3” împreună cu Trevorrow, după o poveste a lui cu Derek Connolly, cu care a semnat „Jurassic World” şi „Jurassic World: Fallen Kingdom”.

Trevorrow a regizat „Jurassic World” (2015), care a generat încasări totale de 1,67 de miliarde de dolari, iar J.A. Bayona a regizat „Jurassic World: Fallen Kingdom”, cu 1,3 miliarde de dolari încasări totale.

Universal nu a dezvăluit detaliile privind acţiunea celui de-al treilea film din franciză, însă a stabilit că pe 21 iunie 2021 va lansa lungmetrajul.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.