Lansarea filmului „Top Gun: Maverick”, continuarea lungmetrajului din 1986, a fost amânată de Paramount cu un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi lansat pe 26 iunie 2020 şi nu pe 12 iulie 2019, aşa cum a fost anunţat iniţial.

Modificările în programul lansărilor Paramount au fost comunicate miercuri.

Lansarea „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rol principal, a fost mutată pentru a oferi mai mult timp antrenamentelor de zbor, scrie The Hollywood Reporter.

Joseph Kosinski, care a semnat „Oblivion” (2013), cu Tom Cruise în rol principal, regizează continuarea peliculei de succes din anii 1980.

Actorul Val Kilmer va reveni în rolul Iceman, iar din distribuţie mai fac parte Ed Harris, Jon Hamm şi Lewis Pullman, fiul lui Bill Pullman.

Studioul Paramount a anunţat o dată de lansare şi pentru o altă continuare, cea a dramei horror „A Quiet Place”, pe 15 mai 2020. John Krasinski, care a regizat filmul original, cu Emily Blunt în distribuţie, lansat anul acesta, va scrie scenariul pentru cel de-al doilea lungmetraj. Este aşteptat ca el să şi regizeze pelicula.

„A Quiet Place” a generat încasări totale de 332,6 milioane de dolari.

Paramount a mai mutat lansările „Sonic the Hedgehog”, de pe 15 pe 8 noiembrie, şi pe cea a proiectului inspirat de „Terminator”, care nu a primit încă un titlu, de pe 22 pe 15 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.