Cântăreaţa Lady Gaga a vorbit, în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!” de miercuri seară, despre zvonurile privind o relaţie amoroasă cu actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în „A Star is Born”, şi despre gala premiilor Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiată de Academia Americană de Film la categoria „cel mai bun cântec”, pentru „Shallow”, Lady Gaga a fost, alături de Cooper, protagonista unui moment considerat romantic şi devenit viral. Reprezentaţia lor de pe scena galei Oscar a iscat zvonuri privind chimia dintre ei.

Kimmel a remarcat: „Urmăream de acasă şi ne întrebam ce se întâmplă între aceştia doi. Şi momentul a creat o mare controversă pentru că ai o asemenea conexiune cu Bradley care, instantaneu, şi cred că e un compliment, a făcut oamenii să spună «trebuie să fie îndrăgostiţi»”.

Gaga a răspuns: „În primul rând, social media este toaleta internetului şi ce a făcut din pop culture este abisal. Oamenii au văzut dragoste, şi ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste”.

Cântăreaţa a adăugat că i-a încredinţat lui Cooper regia momentului de la gala Oscar. „Din perspectiva reprezentaţiei, era atât de important pentru noi să fim conectaţi tot timpul. Ce vreau să spun este că mi-am ţinut braţul în jurul lui Tony Bennett timp de trei ani, în turnee. Când cânţi melodii de dragoste asta vrei ca oamenii să simtă”.

„Ai o relaţie cu Tony Bennett, fii sinceră?”, a glumit Kimmel. „Nu, sunt un artist şi cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat”, a răspuns ea.

Miercuri, a fost anunţat că o variantă extinsă a filmului „A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper, va fi relansat vineri în cinematografele nord-americane într-o variantă extinsă cu 12 minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.