Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a spus într-un interviu că îşi doreşte un duet pe viitor cu Lady Gaga, relatează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată de un fan în emisiunea lui Graham Norton de la Radio 2, Minogue a spus că de-a lungul carierei nu a avut multe duete cu artiste şi i-ar plăcea să cânte alături de Lady Gaga. 

"Sunt mulţi cei cu care am cântat. Cred că toate duetele pe care le-am făcut de-a lungul anilor au venit de la sine, aşa că am acest obicei de a nu căuta un partener anume. Dar nu am avut multe duete cu cântăreţe, aşa că mi-ar plăcea să cânt alături de Lady Gaga, ar fi incredibil", a mărturisit Kylie Minogue, în vârstă de 49 de ani. 

Minogue, care a anunţat un mare turneu prin Marea Britanie şi Irlanda, a înregistrat duete de-a lungul carierei alături de Nick Cave, Jason Donovan şi Robbie Williams. 

Kylie Minogue, care şi-a început cariera ca actriţă, în serialul australian "Neighbours", a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky", iar începând cu 1988 a lansat 13 albume de studio, cel mai recent datând din 2015 - "Kylie Christmas”. Materialele sale discografice s-au vândut în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului "KylieX2008", pe stadionul Cotroceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.