Grupul german electro Kraftwerk pregăteşte lansarea unui catalog ce cuprinde înregistrări audio şi filmări ale mai multor concerte 3D, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kraftwerk a susţinut în ultimii ani numeroase show-uri 3D, în care au fost prezentate integral albume ale grupului, iar filmările realizate la rezoluţie înaltă au fost expuse în muzee de artă contemporană din lume.

”3D The Catalogue” cuprinde înregistrări video şi audio ale trupei interpretând integral albume ca ”Autobahn”, ”Tour De France” şi ”Techno Pop”, alături de alte cinci discuri clasice - ”Radioactivity”, ”Trans Europe Express”, ”The Man-Machine”, ”Computer World” şi ”The Mix”.

Colecţia va fi disponibilă atât în variantă Blu-Ray, cât şi CD, DVD, vinil şi download. O versiune mai scurtă a ”3D The Catalogue” va fi, de asemenea, lansată, incluzând secvenţe din cele opt spectacole.

Ambele variante vor fi lansate pe 26 mai.

Kraftwerk este un grup muzical creat în oraşul german Düsseldorf, de Florian Schneider şi Ralf Hütter, în 1970. Grupul a contribuit în mod decisiv la dezvoltarea muzicii electronice şi a avut influenţe semnificative asupra multor formaţii şi trupe de synth-pop, tehno, electro-pop şi trance. Stilul trupei combină secţiuni ritmice cu melodii sintetizate şi uneori armonioase, cu versuri simple, interpretate adeseori cu ajutorul sintetizatorului de voce, mixate apoi pe computer. Grupul Kraftwerk a lansat 10 albume de studio şi a fost recompensat în 2014 cu un premiu Grammy pentru întreaga carieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.