Cea de-a 13-a ediţie a festivalului KINOdiseea, festival internaţional de film pentru publicul tânăr, va debuta pe 1 septembrie cu proiecţii în aer liber, în parcul Plumbuita din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul ediţiei în aer liber cuprinde 12 lungmetraje pentru copii realizate de studiourile Disney şi Pixar.

Pe lângă proiecţiile de film, majoritatea dublate în limba română, publicul va avea ocazia să participe la ateliere de actorie, spectacole cu păpuşi gigant, jonglerii, pantomimă, roboţi pe picioroange şi târguri de meşteşuguri, artizanat şi design.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul ediţiei non-competitiţionale în aer liber este gratuită.

Toate filmele sunt destinate audienţei generale.

Vor fi proiectate animaţiile şi lungmetrajele live-action multipremiate „Întors pe dos/ Inside Out”, regizat de Pete Docter şi Ronnie Del Carmen, „Hai să cântăm/ Sing”, de Garth Jennings şi Christophe Lourdelet, „Zootropolis”, de Rich Moore, Jared Bush şi Byron Howard, „Moana”, de Ron Clements şi John Musker, „Coco”, de Lee Unkrich şi Adrian Molina, „Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4”, de John Lasseter şi John Cooley, „Micul prinţ”, de Mark Osborne, „Dumbo”, de Tim Burton, „Trolii”, de Walt Dohrn şi Mike Mitchell, „Mary Poppins revine”, de Rob Marshall, „Cântecul mării/ Song of the Sea”, de Tom Moore, şi „Mune, gardianul Lunii”, de Benoît Philippon şi Alexandre Heboyan.

Informaţiile despre eveniment şi programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro.

Anul acesta, în premieră, va avea loc KinoKidsFair, târg de designeri şi producători locali, în weekendurile 4 - 5 şi 11 - 12 septembrie, de la ora 10:00 la 20:00.

Accesul în spaţiul de eveniment se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi este condiţionat de efectuarea triajului observaţional, de furnizarea datelor personale în cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar şi de prezentarea unuia dintre următoarele documente: dovada vaccinării împotriva Covid-19, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.