Kelly Osbourne a fost dată în judecată de amanta prezumtivă a tatălui ei, pe care prezentatoarea TV a criticat-o şi insultat-o pe Twitter, publicându-i, de asemenea, numărul de telefon pe această platformă de microblogging, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coafeza Michelle Pugh, despre care presa americană spune că ar fi avut o aventură de patru ani cu tatăl lui Kelly Osbourne, celebrul rocker Ozzy Osbourne, a deschis o acţiune în justiţie şi solicită daune şi despăgubiri.

Kelly Osbourne a publicat pe Twitter numărul de telefon al lui Michelle Pugh, dar şi câteva mesaje extrem de dure la adresa acesteia.

”Dacă cineva vrea o tunsoare ieftină, o chelie şi un sex oral, atunci sunaţi-o pe această femeie”, a scris Kelly Osbourne.

”Tatăl meu are aproape 70 de ani. Ai auzit vreodată de abuz comis împotriva persoanelor vârstnice?”, s-a adresat Kelly Osbourne coafezei Michelle Pugh.

F. Edie Mermelstein,a vocatul reclamantei, spune că Michelle Pugh ”vrea să ia poziţie împotriva hărţuirii din spaţiul cibernetic şi intimidărilor la care a fost supusă de Kelly Osbourne”.

Kelly Osbourne are peste 4 milioane de admiratori (”followers”) pe Twitter.

Sharon Osbourne, cu care Ozzy este căsătorit de 33 de ani, a dezvăluit recent faptul că soţul ei urmează în prezent un tratament împotriva dependenţei sexuale.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei Black Sabbath, al cărei solist era Ozzy Osbourne. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo. În 2010, Ozzy Osbourne s-a întors la Black Sabbath, formaţia alături de care a lansat 19 albume de studio.

Soţia rockerului a declarat recent că îşi doreşte ca soţul ei să se retragă din industria muzicală înainte de a împlini vârsta de 70 de ani.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.