Chitaristul de la The Rolling Stones, Keith Richards, şi-a cerut scuze miercuri pentru că a sugerat că Mick Jagger, tată a opt copii, ar fi trebuit să-şi facă vasectomie, notează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Richards, în vârstă de 74 de ani, care are patru copii şi cinci nepoţi, l-a numit pe colegul lui de trupă Jagger "un ticălos bătrân desfrânat" într-un interviu acordat revistei Wall Street Journal. 

"Este timpul pentru o vasectomie - nu mai poţi fi tată la vârsta asta. Gândeşte-te la bieţii copii!", a afirmat el despre solistul The Rolling Stones. 

Jagger, în vârstă de 74 de ani, a devenit tată pentru a opta oară în decembrie 2016 după ce partenera sa, dansatoarea Melanie Hamrick, l-a născut pe fiul său la New York. 

"Regret comentariile pe care le-am făcut la adresa lui Mick în Wall Street Journal, deplasate total. Îmi voi cere scuze şi personal", a precizat Richards într-un mesaj pe Twitter. 

Richards şi Jagger, care au scris cele mai multe cântece ale formaţiei The Rolling Stones timp de cinci decenii, sunt cunoscuţi pentru relaţia lor de dragoste-ură. 

"Dacă stau să mă gândesc la The Rolling Stones, nu mai există un solist ca Jagger", a afirmat Keith Richards în interviul din ediţia de martie a WSJ. "Nu contează câte oase vrei să alegi din el, este minunat să lucrezi cu el". 

Trupa The Rolling Stones a anunţat săptămâna aceasta un nou turneu european, "No Filter", care va cuprinde 11 concerte pe stadioane din Marea Britanie, Germania, Franţa şi Polonia.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără "Their Satanic Majesties Request" (1967), "Beggars Banquet" (1968), "Let It Bleed" (1969), "Sticky Fingers" (1971), "Exile on Main St" (1972), "It's Only Rock 'n Roll" (1974), "Tattoo You" (1981), "Steel Wheels" (1989), "Voodoo Lounge" (1994) şi "Bridges to Babylon" (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.