Prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi William, împlineşte marţi 8 ani. Părinţii ei au publicat pentru această ocazie o fotografie pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îi urăm la mulţi ani prinţesei Charlotte!”, scrie în mesajul ce însoţeşte fotografia publicată pe Instagram.

Sora mai mică a Prinţului George apare aşezată pe un scaun de răchită, zâmbind şi îmbrăcată într-o rochie cu flori. La fel ca majoritatea fotografiilor de familie publicate de Kate şi William, aceasta a fost făcută de Prinţesa de Wales.

Cuplul princiar are trei copii: George, de 9 ani, Charlotte şi Louis, care şi-a sărbătorit recent cea de-a 5-a aniversare. Kate şi William au făcut o tradiţie din a publica fotografii noi cu urmaşii lor la fiecare aniversare.

Cea mai recentă fotografie a Prinţesei Charlotte datează din 21 aprilie, când Regina Elizabeth a II-a ar fi împlinit 97 de ani. Cu această ocazie, familia regală a dezvăluit un portret al suveranei înconjurată de câţiva dintre strănepoţii săi, printre care cei trei copii ai Prinţului şi Prinţesei de Wales.

Monarhia britanică se pregăteşte săptămâna aceasta să marcheze un eveniment istoric: încoronarea regelui Charles al III-lea, care va avea loc sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.