Rapperul american Kanye West a petrecut Ziua Recunoştinţei în spital, unde este internat încă de luni, suferind de extenuare, iar soţia sa, Kim Kardashian, a participat la cina familiei, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kanye West, în vârstă de 39 de ani, a fost internat la centrul medical UCLA pe 21 noiembrie şi, deşi familia era convinsă că va fi externat înainte de sărbătoarea anuală, lucrul acesta nu a fost posibil.

Rapperul a petrecut singur Ziua Recunoştinţei, scrie presa americană, şi nu vrea ca cei doi copii ai săi - North, în vârstă de 3 ani, şi Saint, în vârstă de 11 luni - să afle de starea sa de sănătate.

Luni, reprezentantul starului a anunţat că 21 de concerte din turneul ”Saint Pablo” au fost anulate. Sâmbătă noapte, Kanye West a cântat doar trei piese, înainte de a se lansa într-o critică amplă asupra platformei Facebook, a rapperului Jay Z şi a lui Hillary Clinton.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.