Cântăreţul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin au organizat o a doua ceremonie de nuntă, pentru familie şi prieteni, într-o staţiune din Carolina de Sud, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi şi-au spus jurămintele în cadrul unei ceremonii la care au participat rudele şi vedete ca Ed Sheeran, Kylie şi Kendall Jenner, Usher şi actorul Alec Baldwin, unchi al miresei. Hailey este fiica lui Stephen Baldwin.

 

În total, la eveniment au participat 150 de persoane.

 

Bieber, în vârstă de 25 de ani, şi Baldwin, în vârstă de 22 de ani, s-au căsătorit civil la New York, în septembrie anul trecut.

Ei s-au cunoscut în adolescenţă şi au o relaţie de doi ani.

Justin Bieber a devenit cunoscut pe când avea vârsta de 13 ani. Cel mai recent turneu întreprins de el a fost „Purpose”, în 2017. A lansat anul acesta un duet cu Ed Sheeran şi a ales să stea, pentru o perioadă, departe de scenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.