Cântăreţul spaniol Julio Iglesias Jr. şi modelul Charisse Verhaert divorţează după opt ani de căsnicie şi aproximativ două decenii de relaţie, scrie revista Hola.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Verhaert a depus cerea de divorţ în Miami în luna august a anului trecut, iar de atunci cei doi încearcă să ajungă la un acord, dezvăluie publicaţia.

Iglesias Jr. şi Verhaert s-au căsătorit în noiembrie 2012, într-o ceremonie la Palacio El Rincón, proprietatea marchizului de Griñón, la care au participat părinţii lui, Julio Iglesias şi Isabel Preysler, şi fraţii Tamara, Ana şi Chábeli. Enrique Iglesias şi copiii lui Julio Iglesias cu actuala soţie nu au putut fi prezenţi.

„Charisse s-a născut să îmi fie soţie. Are tot ce pot visa”, spunea Iglesias Jr. la acel moment.

Ei trăiesc de mulţi ani în Miami, la fel ca Enrique Iglesias, iar Julio Iglesias Jr. - care urmează să împlinească vârsta de 48 de ani pe 25 februarie - a lucrat, între altele, pentru producţii de televiziune precum „El Club de Flo”, „¡Mira Quién Baila!” şi „Tu cara me suena”. De-a lungul timpului, a lansat patru albume de studio, dar şi revista Miami Shoot Magazine, în 2010, împreună cu Ernesto Poblacion Jr şi Belkis Jorge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.