Jude Law va ajuca alături de actriţa Carrie Coon într-un thriller psihologic despre familie, „The Nest”, regizat de Sean Durkin, proiect al FilmNation Entertainment şi BBC Films, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul film regizat de Durkin după drama „Martha Marcy May Marlene”, lansată în 2011, îl va prezenta pe Jude Law în rolul unui om de afaceri care îşi aduce soţia americană şi copiii acasă, în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, pentru a profita de noi oportunităţi de business. Însă, viaţa lor într-un conac englez ameninţă să le distrugă familia. 

Filmările pentru „The Nest” vor începe în septembrie în Canada şi Regatul Unit. Durkin a scris şi scenariul acestui film.

Ed Guiney şi Andrew Lowe vor produce filmul, pentru Element Pictures, iar FilmNation şi BBC Films vor avea calitatea de coproducători. FilmNation se va ocupa de vânzările la nivel internaţional şi va prezenta proiectul la Cannes.

Jude Law, născut pe 29 decembrie 1972, este un actor britanic de teatru şi film, care a devenit cunoscut pe plan internaţional cu rolul din filmul „Talentatul domn Ripley” (1999), regizat de Anthony Minghella, pentru care a câştigat un premiu BAFTA şi a fost nominalizat la Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”. În 2004, starul britanic a fost din nou nominalizat la Oscar, Globul de Aur şi BAFTA, însă la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, pentru interpretarea sa din lungmetrajul „Cold Mountain”, regizat tot de Anthony Minghella.

Printre celelalte roluri notabile ale sale se numără cele din filmele ”Gattaca” (1997), ”Inamicul e aproape/ Enemy at the Gates” (2001), ”Inteligenţă artificială/ A.I. Artificial Intelligence” (2001), ”Drumul spre pierzanie/ Road to Perdition” (2002), ”Alfie” (2004), ”Closer” (2004), ”Contagion: Pericol nevăzut/ Contagion” (2011), ”Hugo” (2011), ”Anna Karenina” (2012), ”Efecte adverse/ Side Effects” (2013) şi ”Hotel Grand Budapest/ Grand Budapest Hotel” (2014). De asemenea, a interpretat rolul Dr. Watson în cele două filme din seria cinematografică ”Sherlock Holmes”,  regizate de Guy Ritchie. Este cunoscut şi pentru interpretarea rolului principal în serialul ”Tânărul papă/ The Young Pope”, produs de HBO

Jude Law este şi un apreciat actor de teatru şi a primit trei nominalizări la Laurence Olivier Awards şi două nominalizări la Tony Awards. A fost recompensat cu un premiu Cesar onorific şi a primit din partea guvernului francez Ordinul Artelor şi Literelor în rang de Cavaler.

Law face parte din distribuţia filmului „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”. Actorul apare şi în cel mai nou proiect cinematografic al lui Woody Allen, „A Rainy Day in New York”, în care mai joacă Elle Fanning, şi urmează să înceapă filmările pentru thrillerul „The Rhythm Section”, împreună cu Blake Lively.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.