Bateristul Jojo Mayer şi trupa sa Nerve, formaţia poloneză Skalpel, Dario Rossi, artist care creează muzică din obiecte reciclate, şi o scenă electro fac parte din programul Jazz in the Park, care va avea loc în perioada 26 iunie - 2 iulie, la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sergé "Jojo" Mayer, născut în Elveţia, a colaborat cu nume importante ale jazzului, între care Dizzy Gillespie şi Nina Simone. A debutat cu Nerve în 2007, grup alături de care a înregistrat 10 materiale discografice.

Pe scena de electro-jazz va concerta şi trupa sZempöl Offchestra, care combină teatrul şi muzica.

Dario Rossi, cunoscut la nivel mondial pentru reprezentaţiile lui unice şi pentru modul în care creează muzică din obiecte reciclate, va performa pe străzile din Cluj-Napoca.

Trei proiecte speciale vor avea loc în festival, iar unul dintre ele e un recital susţinut de pianistul Bogdan Vaida, stabilit în Germania. Concertul va avea loc la miezul nopţii în Parcul Central.

O altă trupă care va urca pe scena Jazz in the Park este Brum, un trio experimental electro.

Trupele care vor să participe la Concursul Internaţional Jazz in the Park şi să cânte în cadrul festivalului se pot înscrie până pe 17 mai. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.