Actorul Johnny Depp a solicitat unei curţi de justiţie amânarea începerii procesului intentat pentru defăimare fostei soţii, actriţa Amber Heard, deoarece acesta se suprapune perioadei în care el trebuie să filmeze „Fantastic Beasts 3”, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pandemia provocată de noul coronavirus a avut între efecte modificarea calendarului de filmări de la Hollywood şi din întreaga lume. Amânarea lungmetrajului din franciza „Fantastic Beasts” a dus la un „conflic ireconciliabil” pentru Johnny Depp. 

Este aşteptat acum ca filmările să se extindă până în 2021, suprapunându-se cu procesul intentat lui Amber Heard în urma publicării unui articol în Washington Post, în care ea îi aducea mai mutle acuzaţii.

Actorul a acţionat-o în judecată în martie 2019. Numele lui Depp nu este menţionat în articol, dar în statul Virginia - unde a deschis el acţiunea legală - pot fi iniţiate acţiuni legale pentru defăimare pe baza insinuării, deducţiei şi aluziei.

Pe 21 august, Depp a depus o propunere de amânare. El a cerut Curţii să amâne procesul până undeva între martie şi iunie 2021.

„Când Curtea a stabilit termenul actual al procesului în aces caz, domnul Depp ştia că Warner Bros. plănuise să filmeze «Fantastic Beasts 3», în Londra, înainte de 11 ianuarie 2021”, se arată în cerere. „Covid-19 a perturbat planurile studioului, cauzând repetate amânări. Având în vedere că în Londra condiţiile s-au îmbunătăţit într-o oarecare măsură, Warner Bros. a stabilit acum un program de filmăro care intră în conflict cu data procesului”. 

Johnny Depp a spus că a fost anunţat pe 19 august că el trebuie să filmeze din octombrie până la jumătatea lunii februarie, iar procesul este stabilit pentru 11 - 28 ianuarie. În cazul în care nu respectă programul, el poate fi acuzat de Warner Bros. de încălcarea contractului. Pe de altă parte, îşi doreşte să continue procesul. „Se confruntă cu o situaţie imposibilă asupra căreia nu are control”, se mai arată în solicitare.

Actorul a mai precizat că Amber Heard nu va fi afectată de amânarea procesului. Ea ar trebui să filmeze „Aquaman 2” în 2021, dar nu a fost încă stabilit programul de producţie. O audiere privind această solicitare va avea loc pe 11 septembrie.

Toamna aceasta, Înalta Curte din Londra urmează să dea un verdict în procesul intentat de actor tabloidului The Sun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.