Actorul Johnny Depp şi-a modificat tatuajul dedicat soţiei Amber Heard, de care s-a despărţit în luna mai, iar în locul poreclei actriţei, ”Slim” (”subtire”, n.r.), a apărut ”Scum” (”scursură”, n.r.), informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul în vârstă de 53 de ani a adus modificări inscripţiei de pe falangele mâinii drepte. Astfel, literele ce formează cuvântul ”slim”, porecla actriţei în vârstă de 30 de ani, au fost transformate în ”scum”.

Johnny Depp avea, de asemenea, tatuat pe bicepsul drept chipul lui Amber Heard, însă acesta a fost acoperit cu cerneală neagră. 

Nu este prima dată când starul de la Hollywood se vede nevoit să îndepărteze sau să modifice tatuajele făcute în timpul unei relaţii. În 1993, după despărţirea de Winona Ryder, a schimbat inscripţia ”Winona Forever” cu ”Wino Forever”.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”.

Relaţia lor a început după ce Johnny Depp s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Depp şi Paradis au împreună doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus în luna mai actele prin care a cerut divorţul de Johnny Depp, în vârstă de 52 de ani, pe care l-a acuzat de violenţă conjugală şi împotriva căruia a obţinut un ordin judecătoresc care îi interzice starului francizei ”Piraţii din Caraibe” să o contacteze.

De asemenea, ea a depus şi o plângere la Poliţia din Los Angeles în care a evocat ”anii de violenţe fizice şi psihologice” suferite din partea soţului ei, Johnny Depp. 

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.