Johnny Depp, care s-a rănit la gleznă, a fost nevoit să amâne trei date din turneul american al grupului său Hollywood Vampires, a anunţat el, luni, într-o scrisoare publicată pe contul său de Instagram. În România, artistul urmează să cânte pe 8 iunie, la Romexpo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători”, a scris el. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Vampires (@hollywoodvampires)

Actorul spune că este „devastat de schimbarea evenimentelor”. „Dar abia aştept să mă odihnesc, astfel încât cei patru „vampiri” să poată fi cei mai buni în turneul lor european”, a adăugat el.

Concertele americane anulate

Accidentarea lui Johnny Depp a forţat trupa să anuleze concertele planificate în Statele Unite, care au fost amânate până în iulie. Turneul european, care nu a fost anulat, urmează să înceapă luna viitoare.

Actorul tocmai s-a întors la cinema cu „Jeanne du Barry”, o frescă regizată de Maïwenn care a deschis Festivalul de Film de la Cannes. El va lucra la un nou film din toamnă, despre Modigliani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.