Actorii Johnny Depp, Mark Rylance şi Robert Pattinson joacă într-un film regizat de columbianul Ciro Guerra, cunoscut pentru „Păsări călătoare/ Pájaros de verano”, lungmetraj care va avea premiera în România pe 15 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula, aflată în post-producţie, va duce la un alt nivel poveştile popoarelor indigene şi intruziunea civilizaţiei în tradiţiile şi în modul lor de viaţă.

„Waiting for the Barbarians” este o adaptare pentru marele ecran a romanului omonim, scris de laureatul premiului Nobel pentru Literatură, J. M. Coetzee, şi este programat să fie lansat în 2020.

Lungmetrajul „Pájaros de verano”, pe care Guerra l-a regizat împreună cu Cristina Gallego, a avut premiera mondială în selecţia oficială a celei de-a 50-a ediţii a Quinzaine des Réalisateurs, secţiune paralelă a Festivalului de Film de la Cannes. El a fost propunerea Columbiei pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza” a premiilor Oscar 2019.

Ciro Guerra şi Cristina Gallego au fost prezenţi, în 2016, între nominalizaţii categoriei premiilor Oscar, cu „El abrazo de la serpiente”, în rol de regizor, respectiv producător. Acesta a fost primul film columbian nominalizat la Oscar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.