Actorul american Johnny Depp vrea să renunţe la tot mai multe dintre proprietăţile sale imobiliare după divorţul de Amber Heard, în urma căruia acceptat să îi plătească fostei sale soţii o sumă de 7 milioane de dolari, şi a decis să pună în vânzare - contra sumei de 12 milioane de dolari - un complex de cinci apartamente rezidenţiale din centrul oraşului Los Angeles, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul hollywoodian a cumpărat cele cinci apartamente, aflate în clădirea Eastern Columbia, în perioada 2007 - 2008, potrivit revistei People.

Johnny Depp a locuit la un moment dat într-unul dintre apartamente, pe care l-a utilizat apoi şi ca studio artistic.

Cele cinci apartamente pot fi achiziţionate şi separat, însă preţurile lor individuale nu au fost date publicităţii.

În urmă cu câteva săptămâni, starul american şi-a pus din nou în vânzare vila din Franţa, contra sumei de 55,5 milioane de dolari - dublu faţă de preţul cerut anterior.

Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu Amber Heard în privinţa divorţului, în luna august, şi a acceptat să facă donaţii în valoare de 7 milioane de dolari unor organizaţii de caritate - alese de fosta lui soţie - care luptă împotriva violenţei domestice.

Cuplul a fost căsătorit mai puţin de 18 luni. Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.