John Turturro a încheiat montajul pentru spionff-ul „Going Places” dedicat personajului Jesus Quintana din „The Big Lebowski” al fraţilor Joel şi Ethan Coen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a început în 2016 filmările la spionff-ul lungmetrajului lansat în 1998.

Turturro a regizat, a scris scenariul bazat pe povestea lui Bertrand Blier şi personajele create de fraţii Coen, şi a jucat rolul principal. Din distribuţie mai fac parte Susan Sarandon, Bobby Cannavale şi Audrey Tatou.

Cineastul a mărturisit pentru The Independent că filmările au durat mai mult decât se aştepta, însă acum este mulţumit de varianta lungmetrajului.

„Este un film uşor picant. Arată cât de proşti sunt bărbaţii. Cam despre asta este filmul - femeile sunt personajele mai puternice, mai adunate. A trebuit să îl reglez puţin, însă acum îmi place mult. Este o explorare a lui Jesus după ce iese din închisoare. Este o comedie, dar una foarte umană”, a spus Turturro.

John Turturro, în „Going Places”
John Turturro, în „Going Places”

El a mai precizat că a realizat acest film având tot sprijinul lui Joel şi Ethan Coen. „Sunt prietenii mei, prieteni apropiaţi, şi m-au sprijinit când am spus că vreau să explorez acest personaj mai mult. Ei au spus: «Trebuie să îl faci, pentru că noi nu îl facem». Dacă am ceva de arătat, le arăt lor, dacă sunt prin preajmă”.

Turturro a mai spus că „Going Places” va fi „mult mai sexual” decât „The Big Lebowski”. 

Momentan, nu a fost anunţată o dată de lansare.

„The Big Lebowski”, cu Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Philip Seymour Hoffman, John Turturro şi Julianne Moore în distribuţie, a avut premiera în competiţia Berlinalei din 1998. În ciuda faptului că nu a primit premii importante, filmul a devenit unul cult, fiind apreciat de critici şi public, deopotrivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.