Cântăreţul John Legend a anunţat, vineri seară, că soţia sa, Crhissy Teigen, model, vedetă TV şi antreprenoare, a născut al treilea copil al cuplului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce zi binecuvântată!", le-a transmis Legend, în vârstă de 44 de ani, participanţilor la un concert privat, adăugând că se simte plin de energie deşi nu prea a dormit după ce a petrecut noaptea la spital alături de soţia sa în vârstă de 37 de ani.

Deocamdată, Teigen nu a anunţat în social media venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor şi nu se ştie nici sexul şi nici numele micuţului.

Teigen şi Legend sunt căsătoriţi de aproape 10 ani şi mai au doi copii, Luna şi Miles, concepuţi după fertilizare in vitro.

În urmă cu doi ani, Chrissy Teigen a suferit un avort spontan la 20 de săptămâni, pe care John şi soţia sa l-au numit Jack.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.