John F. Kennedy, fost preşedinte al Statelor Unite, a avut o relaţie cu actriţa Audrey Hepburn, în 1954, pe când el era senator şi căsătorit cu Jackie, iar ea era singură şi recent premiată cu Oscar pentru rolul din „Vacanţă la Roma”, povesteşte scriitorul Christopher Andersen în cartea „Jack and Jackie: Portrait of an American marriage”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Volumul a fost reeditat, cu materiale biografice noi faţă de 1996, când a fost lansat, informează La Vanguardia.

Potrivit lui Andersen, politicianul era foarte atras de actriţă, despre care spunea că era „obraznică în pat”. Actriţa l-a cucerit pe Kennedy pentru felul ei de a fi. După cum explică autorul, care a mai semnat biografii ale unora ca Madonna, Mick Jagger, prinţesa Diana şi Michael Jackson, Hepburn era „extrem de inteligentă, cultă şi foarte amuzantă”. 

„Audrey avea un râs contagios care putea fi văzut pe ecran, dar şi acea parte sexy, ascunsă, pe care publicul nu a văzut-o vreodată”.

În aceeaşi carte, Andersen dezvăluie că John F. Kennedy a vrut să o cucerească pe Sophia Loren. Actriţa avea la acel moment 24 de ani şi tocmai refuzase o cerere în căsătorie primită din partea lui Cary Grant.

Diva italiană l-a refuzat de două ori pe senator. Prin intermediului unui prieten, senatorul George Smathers, Kennedy a încercat să o convingă să participe la o cină la reşedinţa lui din Georgetown, însă actriţa a refuzat invitaţia. După asta, a invitat-o personal. Fără succes. 

„El nu accepta să fie refuzat şi a tot încercat”, ar fi mărturisit, ani mai târziu, Smathers.

Între alte celebrităţi cu care Kennedy ar fi avut relaţii, potrivit volumului, se numără Marilyn Monroe, Lee Remick, Anita Ekberg, Marlene Dietrich, Jean Simmons şi Angie Dickinson.

John F. Kennedy a fost preşedintele Statelor Unite ale Americii în perioada ianuarie 1961 - noiembrie 1963. A murit pe 22 noiembrie, după ce a fost împuşcat în Dallas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.