Jill Biden, prima-doamnă a Statelor Unite, a ales pentru ziua preluării mandatului prezidenţial o ţinută care reflectă o nouă epocă pentru mulţi americani în timp ce era administraţiei Trump se încheie şi funcţia de preşedinte îi revine lui Joe Biden, scrie People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima-doamnă a Statelor Unite a sosit, miercuri, la Washington purtând un pardesiu şi o rochie personalizată albastră Markarian. 

Rochia conică a fost accesorizată cu un colierul de perle şi cristale Swarovski, potrivit unui comunicat al mărcii din New York. Haina a fost asortată cu un guler de catifea albastru închis şi aceleaşi cristale Swarovski. A avut o mască din mătase, tot Markarian, şi pantofi Jimmy Choo. 

"Culoarea a fost aleasă pentru că semnifică încredere şi stabilitate", se arată în comunicat. 

Designerul firmei Markarian Alexandra O'Neill se simte "incredibil de onorată să fie o mică parte dintr-un moment istoric", a concluzionat comunicatul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.