Vicepreşedintele ales Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurării să poarte vestimentaţii de Christopher John Rogers şi Sergio Hudson, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Christopher John Rogers este un tânăr designer de culoare, din Baton Rouge care trăieşte în New York. Sergio Hudson este un creator de culoare din Carolina de Sud. 

Soţul vicepreşedintelui poartă un costum Ralph Lauren. 

Numărul pe februarie al revistei Vogue, cu Kamala Harris pe copertă, considerată prea "relaxată", a stârnit polemici. Revista va edita un nou tiraj cu o fotografie diferită, considerată mai "demnă" de viitorul vice-preşedinte al SUA. 

În Ziua Inaugurării, multe femei din toată ţara vor celebra reuşita vicepreşedintelui ales Kamala Harris de a deveni prima femeie care deţine această funcţie purtând perle. Grupul "Wear Pearls pe 20 ianuarie" de pe Facebook are miercuri peste 450.000 de membri, potrivit revistei People. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.