Jennifer Lopez va interpreta rolul principal în „The Mother”, producţie Netflix pentru care regizoarea Niki Caro, care a semnat recent adaptarea „Mulan” (2020), se află în negocieri, informează Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Mother”, pe care Lopez îl va fi produce, are în centru un asasin care iese din ascunzătoare pentru a-şi proteja fiica la care a renunţat în urmă cu mai mulţi ani. 

Scenariul va fi scris de Misha Green, showrunner pentru „Lovecraft Country”, şi va fi revizuit de Andrea Berloff („Straight Outta Compton”).

Alături de Lopez, Elaine Goldsmith Thomas va fi producător pentru Nuyorican Productions, la fel şi Green, Benny Medina şi Roy Lee, iar Miri Yoon, pentru Vertigo Entertainment.

După cum a fost anunţat în decembrie, Lopez va colabora cu Netflix şi pentru adaptarea romanului „The Cipher”, pe care îl va produce şi în care va juca.

Ea are mai multe proiecte în desfăşurare, inclusiv comedia romantică „Marry Me” (Universal), în care joacă alături de Owen Wilson, drama „The Godmother” (STX) şi „Shotgun Wedding” (Lionsgate).

Caro a mai semnat „The Zookeeper’s Wife” şi „Whale Rider”.

Green a debutat recent în regie cu „Tomb Raider” (MGM), cu Alicia Vikander în rolul Lara Croft. Pe lângă serialul „Lovecraft Country” (HBO), ea a creat şi drama istorică „Underground”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.