Actriţa Jennifer Aniston preferă să se înconjoare de persoane vaccinate contra Covid-19. Într-un interviu, publicat marţi de revista americană InStyle, actriţa în vârstă de 52 de ani, declară că s-a îndepărtat de unele cunoştinţe din cauza reticenţei lor la vaccin. Ea regretă că ezitările antivacciniştilor nu sunt bazate pe „fapte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Există încă o mare parte a populaţiei care este anti-vaccin sau care nu ascultă faptele”, a declarat actriţa din „Friends”. „Este păcat. Eu am pierdut câteva persoane prezente în viaţa mea constant care au refuzat (vaccinul) sau nu au spus (dacă sunt vaccinate) şi este trist”. 

Actriţa, care va apărea şi în sezonul doi al serialului „The Morning Show”, a revenit asupra acestor filmări în plină pandemie. 

Ea a explicat că actorii hollywoodieni sunt protejaţi de contaminări de „echipele de epidemiologie” şi a insistat asupra faptului că toată lumea nu are această şansă: „Mi se pare o obligaţie morală şi profesională să informezi, întrucât nu toată lumea este protejată şi testată în fiecare zi. Este delicat, pentru că fiecare are dreptul la propria opinie, dar multe păreri nu par să se bazeze decât pe teamă şi propagandă”. 

Jennifer Aniston s-a exprimat de mai multe ori în favoarea măsurilor impluse pentru a lupta contra pandemiei. Ea i-a îndemnat pe abonaţii de pe Instagram să poarte mască pentru a evita contaminările. 

Numeroase celebrităţi îşi folosesc vocea pentru a încuraja publicul să se vaccineze. În ultimul timp, s-au mobilizat Paul McCartney, Ariana Grande şi Olivia Rodrigo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.