Actorul Jared Leto, fondator al grupului Thirty Seconds to Mars, va juca în „Morbius”, un spinoff „Spider-Man”, care va fi regizat de Daniel Espinosa, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul produs de Sony va fi bazat pe personajul negativ cu acelaşi nume din lungmetrajele francizei „Spider-Man”.

Leto a fost inclus în acest proiect de mai mult timp, însă el a decis să se implice în momentul în care a fost sigur de direcţia în care va merge proiectul. Luna trecută, Leto s-a întâlnit cu Espinosa în Germania, unde se afla în turneu cu Thirty Seconds to Mars, şi a decis că va face parte din distribuţie.

„Morbius” va fi produs de Avi Arad şi Matt Tolmach cu Lucas Foster.

Scenariul a fost scris de Burk Sharpless şi Matt Sazama, echipa care a lucrat pentru serialul „Lost in Space” de la Netflix.

Personajul Morbius a fost creat în 1971 de scriitorul Roy Thomas şi de artistul grafic Gil Kane, pentru „The Amazing Spider-Man #101”. El era un om de ştiinţă care a încercat să îşi vindece o boală a sângelui, iar rezultatele au fost tragice. A devenit un fel de vampir şi a început lupta cu Spider-Man.

Morbius a apărut sporadic, anii următori, în benzile desenate Marvel, însă în 1992 i-a fost dedicat serialul BD „Morbius, the Living Vampire”, care a cuprins 32 de ediţii.

Sony nu a stabilit încă o dată de lansare pentru film, însă producţia este aşteptat să înceapă anul acesta.

Daniel Espinosa are legături strânse cu Sony, după ce a regizat thrillerul SF „Life”, cu Jake Gyllenhaal şi Ryan Reynolds, şi dezvoltă filmul „Red Platoon”, bazat pe războiul din Afganistan.

Anul viitor va fi lansat cel de-al şaptelea lungmetraj din franciza „Spider-Man”, „Far From Home”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.