Actorii Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt şi Dominique Fishback fac parte din distribuţia filmului „Project Power”, care va fi lansat de Netflix pe 14 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul este regizat de Henry Joost şi Ariel Schulman şi scris de Mattson Tomlin.

În New Orleans începe să circule un zvon despre o nouă pastilă care descătuşează forţele supranaturale unice ale fiecăruia. Unii se aleg cu o piele prin care gloanţele nu pătrund, pot deveni invizibili sau superputernici, în cazul altora pastila poate fi fatală.

Când criminalitatea oraşului creşte vertiginos din cauza folosirii acestei pastile, un poliţist local (Joseph Gordon-Levitt), o adolescentă traficantă de droguri (Dominique Fishback) şi un fost soldat mânat de o dorinţă secretă de răzbunare (Jamie Foxx) decid să îşi asume riscul de a lua această pastilă pentru a-i găsi şi opri pe cei care au creat-o.

Producători executivi ai filmului sunt Ray Angelic, Orlee-Rose Strauss şi Scott Morgan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.