Actorul James Dean va fi readus pe marile ecrane, cu ajutorul efectelor vizuale, în drama „Finding Jack”, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dean, cunoscut pentru filme precum „Rebel fără cauză/ Rebel Without a Cause”, „La Est de Eden/ East of Eden” şi „Giant”, a murit într-un accident de maşină în 1955, la vârsta de 24 de ani. 

Magic City Films a obţinut drepturile din partea familiei starului pentru a-l putea distribui postum într-un rol secundar.

„Finding Jack” va fi o adaptare a romanului lui Gareth Crocker. Este o călătorie emoţionantă despre prietenie şi dragoste în circumstanţe disperate.

„Familia îl vedere ca pe al patrulea film al lui, un film pe care nu a apucat să îl facă. Nu avem de gând să îi dezamăgim fanii”, a transmis producătorul Anton Ernst.

El va produce filmul împreună cu Tati Golykh de la Magic City Films şi Donald A. Barton de la Artistry Media Group.

Companiile de efecte vizuale Imagine Engine (Canada) şi MOI Worldwide (Africa de Sud) vor colabora pentru a realiza o versiune realistică a lui James Dean.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.