James Cameron şi Tim Miller, regizorul filmului ”Deadpool”, vor realiza un nou lungmetraj în seria cinematografică ”Terminator”, potrivit mai multor surse din industria cinematografică americană, informează site-ul publicaţiei New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James Cameron, regizorul primului film din franciza ”Terminator” (1984) şi al continuării acestuia, ”Terminator 2: Judgement Day” (1991), se află deocamdată în negocieri preliminare, au dezvăluit surse pentru Deadline.com. Potrivit aceloraşi surse, noul film va aduce ”o încheiere” acestei francize.

Producătorul David Ellison, care a fost cofinanţator al celui mai recent film din franciza ”Terminator”, intitulat ”Terminator Genisys” (2015), va finanţa noul proiect.

El deţine mare parte din drepturile de autor aferente acestei francize cinematografice, pe care le-a cumpărat în 2013 de la sora lui, Megan Ellison, care le achiziţionase la rândul ei în 2011 la Cannes pentru 20 de milioane de dolari.

Jame Cameron va reintra în posesia unora dintre aceste drepturi în 2019.

Cineastul canadian a regizat primele două filmle din seria ”Terminator”, dar s-a retras apoi din acea serie cinematografică.

O continuare a filmului ”Terminator Genysis” ar fi trebuit să aibă premiera în 2017, însă proiectul a fost retras de Paramount Pictures. 

Regizat de Alan Taylor, filmul ”Terminator Genysis” (2015) a fost conceput pentru a reprezenta primul film dintr-o trilogie cu Arnold Schwarzenegger şi Emilia Clarke în rolurile principale. Filmul a generat cronici defavorabile în rândul criticilor şi a dezamăgit în box office-ul nord-american. 

James Francis Cameron, născut pe 16 august 1954, este un regizor, producător şi editor, scenarist şi inventator canadian, care a regizat primele două filme cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - ”Avatar” şi ”Titanic”. Printre creaţiile sale cinematografice se numără filme precum ”Terminatorul” (1984), ”Aliens” (1986), ”The Abyss” (1989), ”Terminatorul 2: Ziua Judecăţii” (1991), ”Minciuni adevărate” (1994), ”Titanic” (1997) şi ”Avatar” (2009).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.