Jack White a susţinut on concert privat, gratuit, pentru angajaţii Tesla de la fabrica din Fremont, California, scrie Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt un suporter fanatic a tot ce a făcut Tesla încă de la început. Sunt mândru că am fost unul dintre primii proprietari ai Modelului S în Nashville, care cred că este unul dintre cele mai bune automobile produse vreodată. Am această idee de a susţine un concert gratuit pentru angajaţii Tesla de la fabrica din Fremont de câţiva ani”, a afirmat White într-un comunicat.

Concertul ar fi avut ca scop ridicarea moralului angajaţilor, care au rămas în urmă cu programul privind fabricarea noului Model S, conform Detroit Free Press.

White a adăugat: „Cred că ce face Tesla este foarte important pentru felul în care privim maşinile în general. Este incredibil că ajută lupta împotriva schimbărilor climatice şi că ne îndepărtează de motorul cu combustie internă. Fabricarea de maşini care sunt mai sigure pentru cumpărători şi pentru ceilalţi şoferi de pe drumuri îndeplineşte visul antreprenorului Preston Tucker, ceea ce este, până la urmă, definiţia visului american. Sunt foarte entuziasmat să cânt în faţa angajaţilor Tesla, cei care contribuie la progresul tehnologiei în lume”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.