J Balvin, Nicky Jam şi Ozuna sunt primii artişti anunţaţi în lineup-ul celei de-a doua ediţii a El Carrusel Festival, care va avea loc la Bucureşti în perioada 27 - 30 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul va avea loc la Romexpo, unde vor fi amplasate şi zone de divertisment şi relaxare, iar accesul va fi permis zilnic începând cu ora 14.00, anunţă organizatorii, D&D East Entertainment. 

Abonamentele pentru cele patru zile au fost puse în vânzare joi, în reţeaua Eventim, cu titlul early bird, şi au preţuri de 330 şi 430 de lei. După epuizarea contingentului, ele vor fi disponibile la preţuri de 380, 480 şi 720 de lei.

J Balvin, originar din Columbia, a devenit cunoscut cu piesa „Tranquila", iar, în prezent, este unul dintre artiştii sud-americani cel mai bine vânduţi. În 2015, a lansat „Ginza", care a petrecut 21 de săptămâni consecutive pe primul loc în topul Hot Latin al Billboard. El a obţinut discuri de diamant pentru vânzările pieselor „6 AM" şi „Ay Vamos". În 2017, J Balvin a lansat „Mi gente", un feature cu Willy William, iar remixul a fost realizat în colaborare cu Beyonce. Un an mai târziu, J Balvin a colaborat cu Nicky Jam, pentru single-ul „X", şi cu Jeon şi Anita, pentru „Machika".

Nicky Jam, artist raggaeton, este cunoscut pentru colaborări cu Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki şi Ozuna, între alţii. A câştigat un premiu Latin Grammy în 2015, la categoria „Best Urban Performance”, pentru „El Perdon”. În 2018, a fost invitat să cânte la Cupa Mondială de Fotbal din Rusia, alături de Will Smith.

Tot din sfera reggaeton vine şi Ozuna, cunoscut pentru piesa „Taki Taki", al cărei videoclip a generat peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube. Lansat la finalul anului 2018, a debutat pe primul loc în clasamentul Hot Latin Songs, şi şi-a menţinut poziţia timp de trei săptămâni.

Ozuna va urca pe scena festivalului de la Bucureşti pe 27 iunie, Nicky Jam, pe 28 iunie, iar J Balvin, pe 30 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.