Festivalul DWMT la Conac, o combinaţie de artă, new media şi muzică eclectică, va avea loc în zilele de 8 şi 9 iulie, la Conacul Udrişte Năsturel, cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră. La prima ediţie vor urca pe scenă: Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic şi Noidzsh.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre elementele-cheie ale evenimentului se numără instalaţii sonore, vizuale, sculpturi, cât şi o expoziţie temporară gândită şi curatoriată de MARe, numită „Castelul destinelor încrucişate”. 

Astfel, festivalul de la Conacul Udrişte Năsturel va fi nu doar un showcase muzical sincretic, ci şi o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziţia propusă şi curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conţine şi lucrări de artă din propria colecţie.

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) pot fi achiziţionate online, pe iaBilet.ro, din reţeaua iaBilet.ro şi în locaţiile partenere: Point şi Noua.

DWMT este o platformă de nişă cu o abordare curatorială pentru artiştii muzicali în devenire (şi nu numai). Platforma promovează şi documentează muzica live prin intermediul unor producţii cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conţinutul prin evenimente experimentale şi cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate şi o poveste proprie, atât online, cât şi offline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.