Intriga celui de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, produs de HBO, ar putea să fi fost dezvăluită de un utilizator al platformei online Reddit, informează NME.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diverse spoilere şi scurgeri de informaţii au fost publicate tot mai mult pe internet în ultimele luni, după debutul filmărilor pentru cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, însă weekendul trecut presa internaţională a anunţat că intriga întregului sezon a fost dezvăluită online.

După ce dezvăluit spoilere exacte pentru al şaselea sezon, utilizatorul Free Folk al platformei online Reddit a publicat, înainte de a-şi şterge contul, un conţinut extensiv de informaţii despre care a afirmat că ar reprezenta intriga următorului sezon din ”Game of Thrones”. 

Publicaţia online Heat Street a preluat acele informaţii şi a publicat un articol conţinând sinopsisurile pentru fiecare episod din următorul sezon al acestui show TV extrem de popular.

Actriţa Nathalie Emmanuel, care interpretează personajul Missandei în serial, a publicat pe Twitter un mesaj în care şi-a exprimat dezamăgirea pe care o resimte în urma acestor scurgeri de informaţii.

”E cu adevărat dezamăgitor faptul că există oameni care sunt hotărâţi să strice plăcerea celorlalţi de a urmă sezonul al şaptelea”, a scris Nathalie Emmanuel.

Tot felul de teorii şi spoilere au apărut pe internet în ultimele luni după publicarea unor fotografii realizate în timpul filmărilor de la ”Game of Thrones”, care au debutat în vara acestui an. Unele dintre ele vorbesc despre revenirea personajului Gendry, după ce interpretul său, actorul Joe Dempsie, a fost văzut pe platourile de filmare. 

La rândul lor, teoriile despre ce s-a întâmplat cu Arya, un personaj central din serial, s-au diversificat tot mai mult în universul online, după încheierea celui de-al şaselea sezon. 

Deocamdată, producătorii la HBO nu au făcut nicio dezvăluire referitoare la intriga celui de-al şaptelea sezon. Recent, ei au lansat oficial un trailer pentru un turneu-live cu muzica din ”Game of Thrones”.

Cel de-al şaptelea sezon al serialului va fi penultimul şi va avea premiera pe HBO în vara anului viitor. Cel de-al optulea şi ultimul sezon ar urma să aibă premiera în anul 2018.

Producţia pentru cel de-al şaptelea sezon a început în Irlanda de Nord. Filmările ar fi debutat spre sfârşitul lunii august pe aceleaşi platouri unde au fost turnate cele mai multe secvenţe din serial, dar şi în Spania şi Islanda.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

În septembrie, ”Urzeala tronurilor” a câştigat 12 trofee la gala premiilor Primetime Emmy, inclusiv la mult râvnita categorie ”cel mai bun serial-dramă”, unde s-a impus pentru al doilea an consecutiv. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.