Judith State, una dintre cele patru interprete din pelicula ”Sieranevada” nominalizate la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, vorbeşte într-un interviu acordat Agenţiei de presă News.ro despre experienţa filmărilor cu regizorul Cristi Puiu şi vede lungmetrajul drept marele câştigător al galei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interviul pe care Judith State l-a acordat Agenţiei de presă News.ro face parte din seria dedicată nominalizaţilor la gala Premiilor Gopo 2017, eveniment care va avea loc pe 21 martie, la Teatrul Naţional ”I.L. Caragiale” Bucureşti.

Dansatoare şi coregrafă, Judith State a debutat în film cu rolul Sandra din lungmetrajul ”Sieranevada”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Regizorul Cristi Puiu afirma într-un interviu acordat Agenţiei de presă News.ro că Judith State a fost, de departe, cea care a ales să se elibereze de preconcepţii şi de frici şi a reuşit ”să fie aici, acum”. ”Asta e totul - să fii”, a spus el.

Despre rolul din ”Sieranevada”, ea spune că toată experienţa repetiţiilor şi a filmărilor s-a petrecut în cea mai solidă atmosferă de siguranţă şi încredere insuflate de Cristi Puiu.

Judith State a urmat cursuri la Broadway Dance Center din New York, susţine numeroase ateliere de dans contemporan, a evoluat pe scena Teatrului German de Stat din Timişoara şi cea a Teatrului Odeon. Judith State este una dintre dansatoarele din cel mai recent film al lui Nae Caranfil, ”6,9 pe scara Richter”.

”Sieranevada”
”Sieranevada”

Prezentăm integral interviul acordat de Judith State agenţiei de presă News.ro:

Ce anume credeţi că v-a adus nominalizarea la Gopo?

Judith State: Un cumul de întâmplări, începând cu propunerea Simonei Ghiţă de a participa la probă, apoi decizia lui Cristi Puiu de a mă vedea şi de a mă lua cu el la drum, toată experienţa repetiţiilor şi a filmărilor care s-a petrecut în cea mai solidă atmosferă de siguranţă şi încredere insuflate de Cristi şi faptul că mi-am făcut treaba cât am putut de bine.

Ce reprezintă rolul din acest film pentru dumneavoastră?

Judith State: Cel mai important lucru este întâlnirea cu Cristi Puiu, pe care o preţuiesc foarte tare şi pentru care sunt extraordinar de recunoscătoare. Am vorbit de multe ori despre asta şi nu ştiu cum să formulez fără să folosesc cuvinte mari, îmi este greu chiar, aşa că o să mă rezum la atât: experienţa castingului, a repetiţiilor şi a filmărilor m-a copleşit, m-a îmbogăţit şi mi-a relevat că se poate lucra aşa cum nici nu îmi imaginam, şi anume cu tot sufletul şi încă un pic.

Cât va cântări, în cariera dumneavoastră, nominalizarea şi posibila victorie?

Judith State: Având în vedere că nu sunt actor de meserie, nu cred că nominalizarea îmi va influenţa în vreun fel drumul.

Care credeţi că va fi marele câştigător al galei de anul acesta a Premiilor Gopo?

Judith State: ”Sieranevada”.

Care este lucrul pe care nu l-aţi face pentru un rol?

Judith State: Nu mă văd făcând nimic altceva pentru obţinerea unui rol în afară de a participa la casting.

Există şi, dacă da, care este actorul/actriţa împreună cu care visaţi să jucaţi?

Judith State: Sunt actori şi actriţe care îmi plac şi cu care, dacă mi s-ar mai ivi ocazia, m-aş bucura să împart platoul sau scena, însă nu există nici un vis sau dorinţă arzătoare faţă de cineva în mod deosebit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.