Claudiu Mihail Teohari, cunoscut sub numele de scenă Teo, a vorbit, într-un interviu acordat agenţiei de presă News.ro, despre show-ul TV de stand-up ”Comedy Club”, care va debuta luni, la postul Comedy Central Extra, şi despre subiectele care îi amuză pe români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe 11 noiembrie 1981, Teo este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de stand-up comedy din România. Susţine show-uri la Cafe Deko din Bucureşti şi spune că din stand-up comedy se trăieşte ”destul de bine”.

Show-ul de televiziune ”Comedy Club”, regizat de Dragoş Buliga, din distribuţia căruia fac parte, între alţii, actorii de stand-up Micutzu şi Natanticu, face parte dintre cele trei realizate de Comedy Central în Europa de Est - în România, Ungaria şi Cehia.

Serialul românesc va fi difuzat numai în România, în exclusivitate pe Comedy Central Extra. Show-ul va avea 20 de episoade, fiecare cu o durată de aproximativ 25 de minute, care vor fi difuzate lunea.

 

Reporter: Ce subiecte vei aborda în numerele de stand-up din show-ul ”Comedy Club”?

Teo: Lucruri normale, de zi cu zi, cum ar fi fetiţa superbă care locuieşte în sufletul meu sau cât de des e observat BMW-ul alb în sălbăticie. S-ar putea să am chiar şi nişte glume, cine ştie? Trebuie să vă uitaţi ca să vă convingeţi.

Reporter: Cât la sută dintr-un show al tău este improvizaţie şi cât regie?

Teo: 87,3 la sută material scris de acasă şi 12,5 la sută improvizaţie, dar magia stă în restul de 0,2 la sută.

Reporter: La ce tip de glume, în general, râd cel mai mult spectatorii români de stand-up?

Teo: Cred că la glume bine scrise şi bine livrate, dar na, uneori mai râd şi când se împiedică omul de pe scenă de cablul microfonului. Ce să faci? N-ai ce să faci.

Reporter: Care consideri că a fost şi este tema folosită de tine care a prins cel mai bine la public?

Teo: Tema existenţei umane care împrăştie lumina în bezna indiferentă a cosmosului, dar este, fără îndoială, supusă stingerii într-un final. Oamenii se regăsesc în efortul de a trece pragul către nemurire prin creaţie, e o chestiune de care se lovesc zi de zi.

Reporter: Ţi s-a întâmplat ca oamenii să nu râdă la glumele tale? Cum ai reacţionat?

Teo: Niciodată... De fiecare dată când se întâmplă să nu râdă, spun clar publicului că nu s-a întâmplat niciodată să nu se râdă la o glumă de-a mea şi, atunci, ei râd.

Reporter: Prietenii îţi cer să le spui poveşti amuzante?

Teo: Sigur că da, dar îi refuz pentru că nu îmi place să muncesc gratis. Îi rog să facă o chetă mică, să adune banii, apoi îi număr şi mă hotărăsc dacă le zic un banc sau o poveste mai lungă. Nu mai am prieteni...

Reporter: Se trăieşte bine din stand-up comedy? La câte show-uri participi într-o lună?

Teo: Se trăieşte destul de bine, adică eu sunt mulţumit de traiul meu în afară de momentele când mă doare gâtul pentru că am dormit strâmb. Atunci mă gândesc să îmi schimb cariera. Altfel, e un job foarte bine plătit. Într-o lună pot să fac între 12 şi 20 de show-uri, dar în total particip la aproape 22 de show-uri, pentru că uneori mai ţip lucruri din sală la piese de teatru. Nu mai am voie să merg la destul de multe teatre din Bucureşti.

Reporter: Care sunt proiectele tale de viitor?

Teo: Să îmi fac prieteni noi înstăriţi şi să merg la teatru în alte oraşe. Bineînţeles, şi să tratez exhaustiv tema existenţei umane, completând opera neterminată a lui Shakespeare... În plus, am de gând să încerc să văd cum e să nu se râdă la o glumă de-a mea, dar mai am de muncit la asta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.