„Indiana Jones and the Dial of Destiny”/ „Indiana Jones şi cadranul destinului”, produs de Disney, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend cu încasări de 666.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimul film din franciză cu Harrison Ford, 80 de ani, a fost regizat de James Mangold. Alături de Ford sunt Mads Mikkelsen şi Phoebe Waller-Bridge. 

Aflându-se într-o nouă eră, apropiindu-se de pensionare, Indiana Jones se luptă să se integreze într-o lume care pare să-l fi depăşit. Dar, pe măsură ce tentaculele unui rău prea familiar se întorc sub forma unui vechi rival, Indy trebuie să-şi reia pălăria şi să-şi ridice din nou biciul pentru a se asigura că un artefact străvechi şi puternic nu va cădea în mâini greşite, potrivit cinemagia.ro. 

La nivel mondial, filmul a avut încasări de 130.547.103 de dolari, sub aşteptări având în vedere că producţia a costat 295 de milioane de dolari. 

Animaţia „Elemental”, cu Mamoudou Athie, Leah Lewis, Wendi McLendon-Covey, Catherine O'Hara, a coborât pe locul doi în al treilea weekend de la lansare. „Elementar” spune povestea unei tinere pe nume Ember (Flamă), o fată dură, iute la minte şi înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental şi docil, pe nume Wade (Şuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc. Acesta este doar un pretext pentru o poveste mai amplă despre generaţii, ciocniri culturale şi poveştile imigranţilor, în contextul improbabil al transformării celor patru elemente ale naturii în personaje reale. Filmul a avut încasări de 280.792 de lei. 

Comedia „No Hard Feelings”, cu Ebon Moss-Bachrach, Jennifer Lawrence, Natalie Morales, Matthew Broderick, Scott MacArthur în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe trei, după al doilea weekend de la premieră. Filmul a a generat venituri de 175.177 de lei şi a fost văzut în cinematografe de 6.513 spectatori. 

„Transformers: Rise of the Beasts/ Transformers: Ascensiunea bestiilor” a coborât trei locuri, până pe patru, în al patrulea weekend de la debut, generând venituri de 167.582 de lei. Filmul de acţiunea a adunat în săli 5.947 de spectatori. 

S-a menţinut pe poziţia a cincea animaţia „Spider-Man: Across the Spider-Verse/ Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului”, după ce a fost văzut de 5.742 de spectatori şi a adus venituri de 134.179 de lei. 

Clasamentul este completat de „The Flash”, cu Michael Keaton, Ben Affleck, Ezra Miller, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Sasha Calle, în coborâre patru locuri, cu încasări de 106.850 de lei. 

Un alt debut în clasament este, pe şapte, animaţia „Ruby Gillman, Teenage Kraken/ Ruby Gillman, adolescenta kraken”. Filmul a adunat în sălile de cinema 4.912 spectatori şi 104.475 de lei. 

În coborâre în top sunt: „Fast X/ Furios şi iute X” (85.575 de lei),  „The Little Mermaid/ Mica sirenă” (49.432 de lei) şi „Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel/ Bărzoiul Richard se întoarce - Secretul marelui giuvaier” (48.750 de lei). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.