Celebrităţile au făcut apel pentru donaţii către pompierii din Australia, devastată de incendii din luna septembrie. Sâmbătă, Pink a anunţat pe Twitter că va dona 500.000 de dolari şi îi îndeamnă pe cei 32 de milioane de abonaţi să facă la fel. Ea a publicat o listă a site-urilor diviziilor locale de pompieri unde pot fi trimise ajutoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În patru luni, flăcările care fac ravagii în estul Australiei au provocat moartea a peste 20 de persoane, au distrus peste 5 milioane de hectare şi au cauzat pagube incalculabile în fauna şi flora locală. În faţa acestei catastrofe, Selena Gomez s-a declarat "devastată". 

"Fac o donaţie şi mi-ar plăcea să vă gândiţi să o faceţi dacă puteţi", a scris ea pe Twitter. 

Melissa Joan Hart, actriţa din "Sabrina", vrăjitoarea ucenică, a publicat un link către site-ul Crucii Roşii australiene. "Australia este aproape la fel de mare ca Statele Unite", a scris ea. "Imaginaţi-vă că ţara noastră arde din Maine până în Florida, trecând prin Texas, California. Este echivalentul".  

Actriţa Bette Midler l-a criticat pe premierul australian Scott Morrison: "El a spus că "nu e momentul să vorbim despre încălzirea climatică, ea face ca economia noastră să se dezvolte". Ce idiot! La ce serveşte economia într-o ţară nelocuibilă?". 

Jameela Jamil a deplâns la rândul ei "decizia impardonabilă a liderilor de a nu se interesa de încălzirea climatică când se întâmplă în faţa noastră". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.