Actorul Idris Elba, premiat cu un Glob de Aur pentru „Luther” (2010), va fi Cocoşatul de la Notre Dame într-un proiect Netflix, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elba va fi regizorul şi producătorul lungmetrajului, dar şi producătorul muzical al proiectului descris drept „o experienţă sonică”.

„Cocoşatul de la Notre Dame” este romanul lui Victor Hugo apărut în 1831 care îl are în centru pe Quasimodo, un cocoşat, şi povestea lui de dragoste cu Esmeralda.

Michael Mitnick, scenaristul „The Current War” şi „The Giver”, va face adaptarea.

Fred Berger („La La Land”) şi Brian Kavanaugh-Jones („Midnight Special”) vor fi producători pentru Automatik, împreună cu Elba şi Ana Garanito de la Green Door.

Acesta este cel mai recent proiect în care Idris Elba este implicat ca parte a echipei din spatele camerei, după ce a debutat ca regizor anul acesta cu drama „Yardie”, prezentată la Sundance. El a creat, va juca rolul principal şi va produce comedia „Turn Up Charlie” pentru Netflix.

În prezent, Elba poate fi văzut în „Avengers: Infinity War”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.