Actorul britanic Hugh Grant şi actorul irlandez Brendan Gleeson vor juca într-o continuare a filmului ”Paddington”, un succes de box office al anului 2014, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hugh Grant va interpreta personajul Phoenix Buchanan, ”o legendă a cinematografiei, înfumurată dar fermecătoare, a cărei stea a apus în urmă cu câţiva ani”.

Brendan Gleeson va fi Knuckles McGinty, ”un celebru spărgător de seifuri şi un om legendar de puternic, care devine în mod neaşteptat cel mai nou aliat al lui Paddington”.

Actorul Ben Whishaw va asigura încă o dată vocea ursului Paddington în noul film.

Lungmetrajul ”Paddington 2” va fi lansat în cinematografele britanice în noiembrie 2017.

Actorii Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters şi Jim Broadbent îşi vor relua rolurile pe care le-au interpretat în filmul original, regizat în 2014 de Paul King.

Filmul din 2014 a spus povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown, potrivit site-ului cinemagia.ro.

Filmul ”Paddington” a obţinut încasări de peste 288,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Potrivit sinopsisului oficial, ”Paddington 2” va prezenta noile aventuri ale celebrului urs, aflat pe urmele unui hoţ care a furat o carte de valoare dintr-un anticariat londonez.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.