Compania actriţei Jessica Alba, The Honest Company, a semnat acordul cu Sindicatul Actorilor Americani (SAG-AFTRA), după ce uniunea a recomandat membrilor ei să nu colaboreze cu această firmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După două zile de la anunţul făcut de SAG-AFTRA, Jessica Alba a anunţat că un contract a fost semnat cu sindicatul şi că aceasta a fost întotdeauna intenţia companiei.

Actriţa a precizat că discuţii în acest sens au fost purtate încă de săptămâna trecută, deşi un oficial al sindicatului a afirmat luni contrariul.

„SAG-AFTRA este o parte importantă a comunităţii actorilor şi, ca membru al lui din 1994, susţin misiunea sa”, a spus fondatoarea The Honest Company într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter.

Ea a mai transmis că susţine plata corectă şi oferirea de condiţii de muncă rezonabile pentru toţi actorii.

Luni, reprezentanţi ai Sindicatului Actorilor Americani (SAG-AFTRA) au recomandat membrilor uniunii să nu colaboreze cu firma actriţei Jessica Alba, The Honest Company, susţinând că aceasta filmează în zona Los Angeles reclame care, din punct de vedere administrativ, nu îi favorizează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.