Pianista japoneză Hiromi Uehara şi harpistul columbian Edmar Castañeda concertează pe 21 octombrie la Ateneul Român, iar o categorie de bilete este sold out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, biletele disponibile au preţuri de 250 şi 450 de lei. Accesul la concert va fi posibil începând cu ora 19.00.

Colaborarea dintre cei doi muzicieni a început în 2016, după ce artiştii au participar la Festivalul International de Jazz de la Montreal.

Acesta va fi al patrulea concert pe care artista japoneză îl va susţine la Bucureşti, după ce a prezentat The Trio Project (cu Anthony Jackson şi Simon Phillips), în 2012 şi 2015, şi a susţinut un show solo în 2014.

Născută pe 26 martie 1979, în Japonia, Hiromi Uehara a început să cânte la pian la vârsta de 6 ani. Este considerată una dintre cele mai importante pianiste contemporane şi a lansat, până în prezent, zece albume de studio.

Edmar Castañeda s-a născut pe 31 martie 1978, în Bogotá, Colombia, într-o familie de muzicieni. Şi-a început cariera de muzician în 1990. Patru ani mai târziu, s-a mutat la New York, iar printre colaboratorii săi obişnuiţi se numără Paquito D’Rivera. Sub semnătura sa au apărut patru albume.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.