Ducele şi ducesa de Sussex vor fi producătorii executivi a două noi seriale de nonficţiune pe Netflix, axate pe lifestyle şi pe polo, anunţă The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre ele va explora "bucuriile gătitului, grădinăritului, divertismentului şi prieteniei", în timp ce altul va oferi "acces fără precedent la lumea polo/ului profesionist" şi la US Open Polo Championship din Florida, a precizat Netflix.

Serialele vor fi realizate de compania Archewell Productions a lui Harry şi Meghan, ducesa urmând să producă ambele seriale, iar ducele să lucreze la cel de polo. Ambele se află în primele etape de producţie, titlurile şi datele de lansare urmând să fie anunţate în lunile următoare.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

"Cunoscut în primul rând pentru estetica şi scena sa socială, serialul va fi despre curajul şi pasiunea acestui sport, surprinzând jucătorii şi tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel", a declarat Netflix despre producţia de polo.

Ducii de Sussex au lansat anterior trei documentare cu Netflix, ca parte a unui contract de mai multe milioane de lire sterline cu gigantul de streaming.

"Heart of Invictus", difuzat în august, a urmărit un grup de membri ai serviciului în drumul lor spre Jocurile Invictus, competiţia sportivă de tip paralimpic înfiinţată de Harry în 2014 pentru militarii şi veteranii răniţi şi bolnavi.

Netflix a lansat, de asemenea, seria documentară "Live to Lead" şi controversatul documentar în şase părţi "Harry & Meghan" în decembrie 2022.

În acesta din urmă, ducele şi ducesa au vorbit despre viaţa lor din cadrul familiei regale, acuzând Palatul Kensington că a minţit pentru a-l proteja pe William.

Archewell Productions, înfiinţată de cuplu în 2020, este "dedicată iluminării unor naraţiuni diverse şi provocatoare care subliniază umanitatea noastră comună şi celebrează comunitatea", potrivit site-ului companiei.

Harry şi Meghan s-au mutat în SUA în 2020, după ce s-au retras din funcţiile regale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.