Harper, fiica în vârstă de cinci ani a soţilor Beckham, a început un curs de balet la o prestigioasă companie britanică - English National Ballet -, unde tatăl ei, fostul fotbalist David Beckham, o duce o dată pe săptămână, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”David şi Victoria au înscris-o pe Harper la un curs organizat de English National Ballet. Ea merge în fiecare săptămână şi David o duce acolo, având ocazia de a se antrena la rândul lui şi de a sta de vorbă cu taţii celorlalte cursante”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun.

”Harper se află la vârsta la care încearcă o mulţime de lucruri noi şi diferite, însă iubeşte cu adevărat să meargă la balet. Nu există alt loc mai bun decât English National Ballet pentru a învăţa baletul. Atât lui David, cât şi Victoriei le place să o vadă dansând şi acest lucru îi ajută şi pe ei să facă sport mai des”, a adăugat aceeaşi sursă.

Recent, Victoria Beckham a dezvăluit presei britanice că este destul de ”îngrijorată”, deoarece niciunul dintre copiii ei nu doreşte să îi calce pe urme şi să lucreze în industria modei.

”Harper iubeşte moda, aşa cum o fac toate fetiţele, dar... îi plac şi sporturile. Mi-a spus recent: «Mămico, cred că vreau să joc fotbal». Am simţit că îmi intră un pumnal în inimă. Am trei băieţi care vor să joace fotbal şi ştiţi cum e, mă înţelegeţi, îmi doream ca măcar unul dintre copiii mei să îşi dorească să lucreze în modă sau în industria dansului”, a spus Victoria Beckham.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, în vârstă de 17 ani, Romeo, în vârstă de 14 ani, Cruz, în vârstă de 11 ani şi Harper, în vârstă de cinci ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.