"Happier Than Ever" al cântăreţei Billie Eilish a debutat pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie, fiind a doua oară când un disc al artistei ocupă această poziţie, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al doilea album de studio al artistei a avut 39.000 de vânzări pentru a pretinde locul în top, mai puţin faţă de 48.000 de vânzări cât a înregistrat albumul "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" în 2019, în prima săptămână de la debut.  

Eillish, 19 ani, este în prezent prima artistă care ajunge numărul unu cu primele ei două albume, după Lana Del Rey cu "Born To Die" şi "Ultraviolence" în 2012 şi 2014.

Sărbătorind vestea, starul a declarat: "Mulţumesc atât de mult fanilor din Marea Britanie. Înseamnă foarte mult pentru mine că vă place albumul la fel de mult ca mie. Îmi lipsiţi şi sunt nerăbdătoare să revin în Marea Britanie!". 

Albumul a primit critici extrem de pozitive atunci când a fost lansat, săptămâna trecută, The Guardian caracterizându-l "grozav în întregime" şi Los Angeles Times a scris că stilul jazzy" i se potriveşte perfect vocii ei care nu a sunat niciodată mai bine". 

"Bad Habits" a lui Ed Sheeran rămâne pe locul unu în topul single-urilor pentru a şasea săptămână consecutiv. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.