Filmul horror „Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, va fi lansat simultan în cinematografe şi online pe 15 octombrie, a anunţat Universal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul va debuta pe platforma Peacock, fără cost suplimentar pentru abonaţi, în aceeaşi zi cu premiera în cinematografe.

Serviciul de streaming a fost lansat în SUA în 2020.

Universal a mai lansat vara aceasta pe platformă şi în cinematografe „The Boss Baby: Family Business”, care a generat încasări în box office de peste 100 de milioane de dolari la nivel global, însă compania nu a raportat numărul celor care au ales să vizioneze animaţia pe Peacock.

Cât priveşte „Halloween Kills”, este aşteptat să genereze încasări importante în săli. Continuarea lungmetrajului din 2018, „Halloween”, care a revitalizat franciza veche de patru decenii, a generat încasări de 255 de milioane de dolari, la nivel global, fiind unul dintre cele mai profitabile filme horror din istorie.

Acţiunea din „Halloween Kills”, regizat de David Gordon Green şi produs de Blumhouse, are loc la câteva minute după ce Laurie Strode, fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) şi nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers - care a torturat-o pe bunică aproape toată viaţa - închis într-un subsol în flăcări. Însă în timp ce Laurie este dusă de urgenţă la spital, Michael reuşeşte să să elibereze şi îşi continuă ritualul sângeros.

„Halloween Kills” a avut premiera în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Veneţia, unde Curtis va primi Leul de Aur onorific pentru întreaga activitate. Cei mai mulţi dintre critici nu au fost impresionaţi de lungmetraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.